Αρχική

«Η συνείδηση είναι το βάθος του ανθρώπου. Η αγάπη είναι το πλάτος του».

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Ως Ροταριανοί, ενεργά μέλη της παγκόσμιας κοινότητας της ανθρωπιστικής οργάνωσής μας, έχουμε ως βασική προτεραιότητα τη συνεισφορά και την υποστήριξη προς το συνάνθρωπό μας, στοχεύοντας στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής του.

Ο Ροταρινός Όμιλος Αθηνών, ο παλαιότερος στα Βαλκάνια, στην πορεία του από το 1928 στηρίζεται πρωτίστως στη συμμετοχή και την αγάπη των μελών του και θα είναι πάντα αρωγός σε πρωτοβουλίες κοινωνικής βοήθειας και υποστήριξης προς τα μη προνομιούχα μέλη της κοινωνίας.

Κάθε ένας από εμάς, ενδυναμώνεται από τα υπόλοιπα μέλη και όλοι μαζί με την προσφορά μας, στηρίζουμε το Όραμα του Ομίλου μας, επικεντρώνοντας στις ανθρωπιστικές αξίες, κάνοντας έτσι πράξη το Ροταριανό σύνθημα, «Πρώτιστον το υπηρετείν».


«Η συνείδηση είναι το βάθος του ανθρώπου. Η αγάπη είναι το πλάτος του».
Νικηφόρος Βρεττάκος

  • Αρχική
  • «Η συνείδηση είναι το βάθος του ανθρώπου. Η αγάπη είναι το πλάτος του».


Συμμετοχή - Ταπεινότητα
Η μεγάλη συνεισφορά του Ρόταρυ στον κόσμο και στις τοπικές κοινότητες, αλλά και σε καθένα από εμάς που ανήκουμε σε αυτήν την μεγάλη οικογένεια στηρίζεται στην συμμετοχή»

  • Απόλλωνος 9Α & Βουλής, 105 57 Αθήνα
  • 210 3311 729
  • 210 3311 865
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© 2020 Rotary.gr.com, All Rights Reserved