Εκδήλωση 13-12-2022 - δρ Ευθύμιο Αυγερινό

Σε συνεργασία με τον Ροταριανό Όμιλο Χαλανδρίου και την τιμητική παρουσία πολλών Ροταριανών αξιοματούχων και φίλων του Ομίλου, ολοκληρώθηκε την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στην Αθηναϊκή Λέσχη, η πανηγυρική συνεστίασή μας. 

Συνέχεια ανάγνωσης

Γεύμα στο Ναυτικό Όμιλο της Μυτιλήνης

Τον περασμένο Αύγουστο, ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Αθηνών, κος Αναστάσιος Μπάλλας συναντήθηκε στη Μυτιλήνη με τα Μέλη του Ροταριανού Ομίλου Μυτιλήνης, κο Στρατή Κοκκώνη (Πρόεδρο), κο Σπύρο Καρδακάρη (Υπότροφο του Ροταριανού Ομίλου Αθηνών) και κο Νίκο Κουζινόγλου (τ. Διοικητή 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ), συζητήσανε για θέματα που αφορούν τους δύο Ομίλους και ανταλλάξανε και banners, κατά τη διάρκεια γεύματος στο Ναυτικό Όμιλο της Μυτιλήνης.

Συνέχεια ανάγνωσηςΣυμμετοχή - Ταπεινότητα
Η μεγάλη συνεισφορά του Ρόταρυ στον κόσμο και στις τοπικές κοινότητες, αλλά και σε καθένα από εμάς που ανήκουμε σε αυτήν την μεγάλη οικογένεια στηρίζεται στην συμμετοχή»

  • Απόλλωνος 9Α & Βουλής, 105 57 Αθήνα
  • 210 3311 729
  • 210 3311 865
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© 2020 Rotary.gr.com, All Rights Reserved