ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης και προσφοράς του Ρ.Ο. Αθηνών αντιπροσωπία του Ομίλου αποτελούμενη από τον Πρόεδρος Ροτ. Χαράλαμπο Τιγγινάγκα, τον Γεν. Γραμματέα Ροτ. Ιωάννη Κοϊμτζόγλου και τον Μόνιμο Γραμματέα Ροτ. Δημήτριο Μέξη επισκέφθηκαν την Πυροσβεστική Ακαδημία και είχαν συνάντηση με τον Διοικητή Υποστράτηγο Σπυρίδωνα Πέτρου ο οποίος τους ενημέρωσε για την λειτουργία της Ακαδημίας. Στη συνέχεια έγινε ξενάγηση στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του κτιρίου.

Συνέχεια ανάγνωσης

«Αντικρίζοντας την Ελευθερία! Στη Βουλή των Ελλήνων, δυο αιώνες μετά»

Το Σάββατο 11/9/21 τα μέλη και φίλοι του Ρ.Ο. Αθηνών, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που οργανώνει ο Όμιλος, βίωσαν μια εξαιρετική εμπειρία στην ξενάγηση της μεγάλης, ιστορικής και εικαστικής έκθεσης της Βουλής των Ελλήνων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 με τίτλο: «Αντικρίζοντας την Ελευθερία! Στη Βουλή των Ελλήνων, δυο αιώνες μετά». Την ξενάγηση μας έκανε την τιμή να κάνει ο Διευθυντής της έκθεσης κ.Κουτσογιάννης Θεόδωρος, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά!

Συνέχεια ανάγνωσηςΣυμμετοχή - Ταπεινότητα
Η μεγάλη συνεισφορά του Ρόταρυ στον κόσμο και στις τοπικές κοινότητες, αλλά και σε καθένα από εμάς που ανήκουμε σε αυτήν την μεγάλη οικογένεια στηρίζεται στην συμμετοχή»

  • Απόλλωνος 9Α & Βουλής, 105 57 Αθήνα
  • 210 3311 729
  • 210 3311 865
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© 2020 Rotary.gr.com, All Rights Reserved