ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ (12/6/2022)

Την Κυριακή 12 Ιουνίου 2022 έγινε η παράδοση ενός Απινιδωτή στον Δήμο Χάλκης Δωδεκανήσου από τον Ρ.Ο. Αθηνών. Τη παράδοση έκανε ο Πρόεδρος του Ρ.Ο. Αθηνών Ροτ Χαράλαμπος Τιγγινάγκας και τον Απινιδωτή παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Πρόνοιας και Πολιτισμού του Δήμου κ. Σπυρίδης Διοσμάκης και η Αντιδήμαρχος Αγγελική Βογιατζόγλου. Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Ρ.Ο. Ρόδου Ροτ Μάριος Πιερής με τη σύζυγο του Μαίρη Σαρικά, ο Προπρόεδρος Ρ.Ο. Ρόδου Ηλίας Πιπίνος με τη σύζυγο του Βάσω Κράτση, το μέλος του Ρ.Ο. Ρόδου Σμαραγδή Θωμαΐδου με τον σύζυγο της Κωνσταντίνος Φειζίδης, ο Γενικός Γραμματέας του Ρ.Ο. Αθηνών Ροτ Ιωάννης Κοιμτζόγλου με τη σύζυγο του, η σύζυγος του Προέδρου Ρ.Ο. Αθηνών Νανά Κατσιμήτρου και οι φίλοι του Ρ.Ο. Αθηνών Άκης Γιαννακόπουλος, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Βάσια Πυργάκη, Κωνσταντίνος Ρόντος.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (12/6/2022)

Οι Ροταριανοί Όμιλοι Αθηνών, Αθηνὠν Λυκαβηττού , Αμαρουσίου, Κηφισιάς Καστρί, Κηφισιάς Πολιτείας και Ψυχικού, μαζί με τον Ελληνικό Στόλο Αιγαίου (I. Y. F. R) προσέφεραν μια μονάδα καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (Απινιδωτής, Συσκευή τεχνητής αναπνοής ABU, κουτί φύλαξης με συναγερμό) στο Δήμο Σαλαμίνας για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου. Η τελετή παράδοσης έγινε την Κυριακή 12 Ιουνίου 2022 στο Δημαρχειακό Μέγαρο Σαλαμίνας όπου ο επικεφαλής του Στόλου Αιγαίου και β. Διοικητής της 2470 ΠΔΡ, Ροτ. Τάκης Φαρμάκης, παρέδωσε το υλικό στο Δήμαρχο Σαλαμίνας Κύριο Γεώργιο Θ. Παναγόπουλο, παρουσία και των Αντιδημάρχων του Δήμου. Στη συνάντηση παρευρευρέθηκαν Πρόεδροι και εκπρόσωποι των συμμετεχόντων Ροταριανών Ομίλων και μέλη του Ελληνικού Στόλου Αιγαίου. Τον Ρ.Ο.Αθηνών εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. του Ομίλου, Ροτ. Χάρης Στελλάκης.

Συνέχεια ανάγνωσηςΣυμμετοχή - Ταπεινότητα
Η μεγάλη συνεισφορά του Ρόταρυ στον κόσμο και στις τοπικές κοινότητες, αλλά και σε καθένα από εμάς που ανήκουμε σε αυτήν την μεγάλη οικογένεια στηρίζεται στην συμμετοχή»

  • Απόλλωνος 9Α & Βουλής, 105 57 Αθήνα
  • 210 3311 729
  • 210 3311 865
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© 2020 Rotary.gr.com, All Rights Reserved