Αρχική

Ροτ. ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος Δ.Σ. του ΕΛ.Ι.Ν.Τ.

Ο Γρηγόρης Γρηγορόπουλος (στο μέσον) μαζί με τα λοιπά μέλη του Δ.Σ. του ΕΛ.Ι.Ν.Τ.

Ο Προπρόεδρος του Ομίλου μας και Προδιοικητής της 2470 Περιφέρειας Δ.Ρ. (2015-16)  Ροτ. Γρηγόρης Γρηγορόπουλος, Κοσμήτορας της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, εξελέγη Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Τεχνολογίας (ΕΛ.Ι.Ν.Τ.) για την διετία 2020-2022, μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες του Ινστιτούτου.

Το ΕΛ.Ι.Ν.Τ. είναι κοινωφελές σωματείο με επιστημονική δραστηριότητα στο χώρο της  Ναυτιλίας στη χώρα μας και διεθνώς. Συστάθηκε και λειτουργεί από το 1972 με στόχο την προώθηση της τεχνολογικής καινοτομίας και τη διευκόλυνση της διάχυσης νέων ιδεών και μεθόδων στο ναυτιλιακό γίγνεσθαι. Το ΕΛ.Ι.Ν.Τ. αποτελεί πρότυπο, για τα ελληνικά δεδομένα και «γέφυρα» επικοινωνίας και συνεργειών του επιστημονικού και επιχειρηματικού κόσμου της Ναυτιλίας και είναι μέλος της Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Σωματείων Ναυτικής Τεχνολογίας (Confederation of European Maritime Technology Societies - CEMT).

Ο Ροταριανός Όμιλος Αθηνών συγχαίρει τον αγαπητό συνάδελφο Ροτ. Γρηγόρη για την εκλογή του στη σημαντική αυτή θέση.Συμμετοχή - Ταπεινότητα
Η μεγάλη συνεισφορά του Ρόταρυ στον κόσμο και στις τοπικές κοινότητες, αλλά και σε καθένα από εμάς που ανήκουμε σε αυτήν την μεγάλη οικογένεια στηρίζεται στην συμμετοχή»

  • Απόλλωνος 9Α & Βουλής, 105 57 Αθήνα
  • 210 3311 729
  • 210 3311 865
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© 2020 Rotary.gr.com, All Rights Reserved