ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ: Το Advanced Vehicle Technology Panel του S&T-Science and Technology Organization του ΝΑΤΟ τίμησε με το AVT Panel Excellence Award τα μέλη της Ομάδας (Task Group) AVT-253, για τη συνεισφορά τους στα εξαιρετικά αποτελέσματα που παρουσίασε η Ομάδα. Στους βραβευθέντες περιλαμβάνεται ο Γρηγόρης Γρηγορόπουλος, Καθηγητής και πρώην Κοσμήτορας της Σχολής Ναυπηγών-Μηχανικών του Ε.Μ.Π Το έργο της Ομάδας AVT-253 αφορούσε στην βελτίωση και αξιολόγηση μοντελοποίησης και προσομοίωσης για ελιγμούς πλοίων σε κανονικές και ακραίες συνθήκες λειτουργίας. Το έργο εστιάζεται σε καινοτόμες μεθοδολογίες σχεδιασμού και εργαλείων για την ασφαλή λειτουργία πλοίων στις δυναμικές συνθήκες που προδιαγράφονται από το ΝΑΤΟ Seaway Group, σύμφωνα με τα κριτήρια της σχετικής Οδηγίας STANAG που έχει θεσπίσει.


 

1

Picture 1

Συμμετοχή - Ταπεινότητα
Η μεγάλη συνεισφορά του Ρόταρυ στον κόσμο και στις τοπικές κοινότητες, αλλά και σε καθένα από εμάς που ανήκουμε σε αυτήν την μεγάλη οικογένεια στηρίζεται στην συμμετοχή»

  • Απόλλωνος 9Α & Βουλής, 105 57 Αθήνα
  • 210 3311 729
  • 210 3311 865
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© 2020 Rotary.gr.com, All Rights Reserved