Αρχική

Την Τρίτη 11-10-2022 πραγματοποιήθηκε η δεύτερη επίσημη εκδήλωση του Ροταριανού Ομίλου Αθηνών, για την περίοδο 2022-2023, στο Ξενοδοχείο St. George Lycabettus με ομιλητή τον διάσημο αναλυτή-Brand Strategist Peter Economides.

Το θέμα της πολύ ενδιαφέρουσας ομιλίας του “Shifting Culture in a Changing World” πραγματευόταν το πώς η σημερινή κοινωνία, μέσω του Marketing και της τεράστιας εξέλιξης των τεχνολογικών/ηλεκτρονικών μέσων επηρεάζεται και μεταλλάσσεται τάχιστα, συντρίβοντας στη ζωή και στις συνήθειές μας παραδοσιακά στερεότυπα και συμπεριφορές.

Το μήνυμα της ομιλίας του ήταν σε γενικές γραμμές αισιόδοξο για το μέλλον της κοινωνίας με εφαλτήριο την προσαρμοστικότητα που χαρακτηρίζει τον άνθρωπο, όταν αντιμετωπίζει αλλαγές στη ζωή του.

Μετά την ομιλία και τις ερωτήσεις προς τον ομιλητή, ακολούθησε το καθιερωμένο δείπνο και οι προσκεκλημένοι έμειναν μέχρι αργά, ακόμα και μετά το πέρας της εκδήλωσης, για να γνωρίσουν από κοντά τον πάντοτε πρόθυμο να απαντήσει και πραγματικά χαρισματικό Peter Economides...

 Συμμετοχή - Ταπεινότητα
Η μεγάλη συνεισφορά του Ρόταρυ στον κόσμο και στις τοπικές κοινότητες, αλλά και σε καθένα από εμάς που ανήκουμε σε αυτήν την μεγάλη οικογένεια στηρίζεται στην συμμετοχή»

  • Απόλλωνος 9Α & Βουλής, 105 57 Αθήνα
  • 210 3311 729
  • 210 3311 865
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© 2020 Rotary.gr.com, All Rights Reserved