Αρχική

ΕΚΔΗΛΩΣΗ 27-09-2022 - Κα ΚΕΡΑΜΕΩΣ

Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε σε πανηγυρικό κλίμα η πρώτη επίσημη εκδήλωση του Ροταριανού Ομίλου Αθηνών για την περίοδο 2022-2023 στο Ξενοδοχείο St. George Lycabettus, με επίσημη προσκεκλημένη και ομιλήτρια την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως.

 

 

Το θέμα της ομιλίας της Υπουργού ήταν «Η Παιδεία Σήμερα». Πάνω σε αυτό το θέμα έγινε μία ανασκόπηση της Ελληνικής Παιδείας, από τα παλαιότερα χρόνια μέχρι και σήμερα και τονίστηκε η ραγδαία πρόοδος που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια προς τη βελτίωση της Παιδείας αλλά και γενικότερα της μόρφωσης και της εκπαίδευσης των Ελληνόπουλων, από τις πιο μικρές εκπαιδευτικές κλίμακες, δηλαδή τα νηπιαγωγεία, μέχρι και τις πιο υψηλόβαθμες, δηλαδή τα Λύκεια και τα Πανεπιστήμια.

Η Υπουργός ήταν εξαιρετικά επικοινωνιακή στην ομιλία της και δέχτηκε πληθώρα ερωτήσεων από τους προσκεκλημένους, Ροταριανούς και μη, αρκετοί από τους οποίους ήταν καθηγητές πανεπιστημίου, τις οποίες απάντησε λεπτομερώς και σε βάθος.

Ακολούθησε ένα εξαιρετικό δείπνο και όλοι οι καλεσμένοι φύγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο για την οργάνωση της εκδήλωσης, όσο και για την εξαιρετική πραγματικά ομιλία της χαρισματικής Υπουργού Παιδείας, κας Κεραμέως.

 Συμμετοχή - Ταπεινότητα
Η μεγάλη συνεισφορά του Ρόταρυ στον κόσμο και στις τοπικές κοινότητες, αλλά και σε καθένα από εμάς που ανήκουμε σε αυτήν την μεγάλη οικογένεια στηρίζεται στην συμμετοχή»

  • Απόλλωνος 9Α & Βουλής, 105 57 Αθήνα
  • 210 3311 729
  • 210 3311 865
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© 2020 Rotary.gr.com, All Rights Reserved