ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΜΙΛΟΥ ΡΟΤΑΡΑΚΤ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΜΙΛΩΝ ΡΟΤΑΡΑΚΤ ΤΗΣ 2470 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

rotaractΠαρούσα κατάσταση

Η πανδημία του COVID-19, οδήγησε στην αναθεώρηση της καθημερινότητας και τον επαναπροσδιορισμό των δραστηριοτήτων μας. Άλλαξε κάθε πτυχή της ζωής μας: πώς ζούμε και αλληλεπιδρούμε μεταξύ μας, πώς δουλεύουμε και επικοινωνούμε, πώς κινούμαστε και ταξιδεύουμε.

Η πρόταση μας

Αυτή η απότομη αλλαγή, όμως, μας έδωσε και το κίνητρο να γίνουμε πιο δημιουργικοί. Για αυτό ο Όμιλος Ροταράκτ Αθηνών προτείνει να συγκεντρωθούν χρήματα - για την υποστήριξη του προγράμματος End Polio Now -, μέσω των online αγορών.

Οι online αγορές έχουν αναδειχθεί στον ασφαλέστερο τρόπο παραλαβής προϊόντων κάθε είδους, για αυτό και οι περισσότεροι στρέφονται στο διαδίκτυο για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους. Μάλιστα, η έρευνα του ΙΕΛΚΑ (Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών) δείχνει ότι σε σχέση με πέρυσι έχει υπερδιπλασιαστεί η συστηματική τάση αγορών από ηλεκτρονικά καταστήματα γενικά (από το 21% των χρηστών διαδικτύου που είχε κάνει τουλάχιστον μία διαδικτυακή αγορά το τελευταίο δεκαήμερο το 2019) σε 50% τον Αύγουστο 20201.

Συνέχεια ανάγνωσης

Όμιλος Ροταράκτ Αθηνών

Logo Rotaract Club s01 v01 01Ο Όμιλος Ροταράκτ Αθηνών μας ενημερώνει για τις δραστηριότητες του τον μήνα Σεπτέμβριο:

  • Ο Όμιλός Ροταράκτ Αθηνών, συμμετείχε στην κοινοτική δράση της 2470 Ροταράκτ Περιφέρειας, προσφέροντας βιβλία και παιχνίδια με σκοπό να διατεθούν στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα για την ενίσχυση της βιβλιοθήκης στο Μάτι. 
  • Επίσης, θα συμμετάσχει σε Διαγωνισμό των Ομίλων Ροταράκτ, που οργανώνεται από την 2470 Ροταριανή Περιφέρεια του Διεθνούς Ρόταρυ για την συγκέντρωση χρημάτων με σκοπό να ενισχυθεί το πρόγραμμα End Polio Now.  Η καλύτερη πρόταση  θα λάβει την Εύφημη Μνεία του Διοικητή. 

Ο Ρ.Ο Αθηνών εύχεται στο Δ.Σ. και τα μέλη του Ομίλου Ροταράκτ Αθηνών καλή επιτυχία στις δραστηριότητες του!Συμμετοχή - Ταπεινότητα
Η μεγάλη συνεισφορά του Ρόταρη στον κόσμο και στις τοπικές κοινότητες,αλλά και σε καθένα από εμάς που ανήκουμε σε αυτήν την μεγάλη οικογένεια στηρίζεται στην συμμετοχή

  • Απόλλωνος 9Α & Βουλής, 105 57 Αθήνα
  • 210 3311 729
  • 210 3311 865
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© 2020 Rotary.gr.com, All Rights Reserved