Ροταριανή περίοδος 19-2020

Αγαπητοί Ροταριανοί Συνάδελφοι και Φίλοι,

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της ροταριανής περιόδου 2019-2020, θέλω εκ μέρους του Δ.Σ. να σας ευχαριστήσω για την συμβολή σας στη λειτουργία του Ομίλου μας, ο οποίος κατόρθωσε και αυτή την ροταριανή χρονιά να ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό τους προγραμματισμένους στόχους του.

Η νέα διοίκηση του Ομίλου μας καλείται να διαχειριστεί σημαντικές προκλήσεις τη ροταριανή περίοδο 2020-21, στο πλαίσιο και της γενικότερης δύσκολης κατάστασης που επικρατεί τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς.

Στις προκλήσεις περιλαμβάνεται η προσπάθεια της διοίκησης να προωθήσει θεσμικές αλλαγές για την αποδοτικότερη λειτουργία του Ομίλου. Θα δοθεί έμφαση στην ενίσχυση των μικρών ή μεγαλύτερων δράσεων και κοινωνικής προσφοράς, μέσα από την δημιουργία και αξιοποίηση ευκαιριών, σύμφωνα και με το εφετινό σύνθημα του Προέδρου του Δ.Ρ. Holger Knaack «Το Ρόταρυ Δημιουργεί Ευκαιρίες».

Η επίτευξη των στόχων τόσο στην εσωτερική λειτουργία όσο και στο ανθρωπιστικό έργο του Ομίλου μας, βασίζεται στην έμπρακτη συμμετοχή και υποστήριξη των μελών του. Όλοι μας πρέπει να συνεργασθούμε ώστε ο Όμιλός μας να διατηρήσει την πρωτοπορία του, όπως κάνει επί 92 συναπτά χρόνια.

Ευελπιστώντας στην ουσιαστική συμμετοχή σας προς τον Όμιλό μας και κατά τη νέα ροταριανή χρονιά, εύχομαι σε σας και τις οικογένειές σας καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και προπαντός υγεία,

Με ροταριανούς και φιλικούς χαιρετισμούς

Tigis ipografi v01 01Συμμετοχή - Ταπεινότητα
Η μεγάλη συνεισφορά του Ρόταρυ στον κόσμο και στις τοπικές κοινότητες, αλλά και σε καθένα από εμάς που ανήκουμε σε αυτήν την μεγάλη οικογένεια στηρίζεται στην συμμετοχή»

  • Απόλλωνος 9Α & Βουλής, 105 57 Αθήνα
  • 210 3311 729
  • 210 3311 865
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© 2020 Rotary.gr.com, All Rights Reserved