Εκσυγχρονισμός του Ομίλου

Ροταριανοί συνάδελφοι και φίλοι, μια νέα ροταριανή περίοδος (2020-2021) ξεκίνησε. Μια περίοδος που χαρακτηρίζεται από αβεβαιότητα, λόγω των εξελίξεων που αφορούν την πανδημία του κορωνοϊού και αδυναμία μακροπρόθεσμου προγραμματισμού. Ο Όμιλος μας φυσικά πειθαρχεί στις υποδείξεις των αρμοδίων φορέων και στα μέτρα προστασίας που υιοθετούνται. Ταυτόχρονα όμως προσπαθούμε να σχεδιάσουμε ένα ευέλικτο προγραμματισμό, ώστε να υλοποιήσουμε τους σκοπούς του Ομίλου.

Συνέχεια ανάγνωσης

ROTARYMAG

70 χρόνια συνεχούς ροταριανής ενημέρωσης με νέα, σύγχρονη αισθητική παρουσίαση

Αγαπητοί Ροταριανοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι του Ρ.Ο. Αθηνών, το δεκαπενθήμερο ηλεκτρονικό δελτίο μας αλλάζει! Αποκτά όνομα, ονομάζεται πλέον ROTARYMAG και αποκτά επίσημη ταυτότητα, μέσω του μοναδικού αριθμού ISSN.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ροταριανή περίοδος 19-2020

Αγαπητοί Ροταριανοί Συνάδελφοι και Φίλοι,

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της ροταριανής περιόδου 2019-2020, θέλω εκ μέρους του Δ.Σ. να σας ευχαριστήσω για την συμβολή σας στη λειτουργία του Ομίλου μας, ο οποίος κατόρθωσε και αυτή την ροταριανή χρονιά να ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό τους προγραμματισμένους στόχους του.

Συνέχεια ανάγνωσηςΣυμμετοχή - Ταπεινότητα
Η μεγάλη συνεισφορά του Ρόταρυ στον κόσμο και στις τοπικές κοινότητες, αλλά και σε καθένα από εμάς που ανήκουμε σε αυτήν την μεγάλη οικογένεια στηρίζεται στην συμμετοχή»

  • Απόλλωνος 9Α & Βουλής, 105 57 Αθήνα
  • 210 3311 729
  • 210 3311 865
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© 2020 Rotary.gr.com, All Rights Reserved