Ο Ρ.Ο. Αθηνών στο Βυζαντινό & Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΕ  η επίσκεψη - Ξενάγηση των μελών και φίλων του Ρ.Ο. Αθηνών στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020, και ώρα 11:00

Ξενάγηση σε ένα σπουδαίο Μουσείο, με διεθνή ακτινοβολία!

Το Δ.Σ. του Ομίλου, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σε αυτή την πολιτιστική εκδήλωση, μαζί με οικείους και φίλους, για να γνωρίσετε και να θαυμάσετε τους σημαντικούς θησαυρούς που εκτίθενται και αφορούν την τέχνη και τον πολιτισμό των βυζαντινών και μεταβυζαντινών χρόνων.

Δηλώστε την συμμετοχή σας στην Γραμματεία του Ρ.Ο.Α.
Ροτ. Δημήτριος Ε. Μέξης, τηλ. 210 33.11.729, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βυζαντινό & Χριστιανικό Μουσείο: Βασ. Σοφίας 22, ΑθήναΣυμμετοχή - Ταπεινότητα
Η μεγάλη συνεισφορά του Ρόταρυ στον κόσμο και στις τοπικές κοινότητες, αλλά και σε καθένα από εμάς που ανήκουμε σε αυτήν την μεγάλη οικογένεια στηρίζεται στην συμμετοχή»

  • Απόλλωνος 9Α & Βουλής, 105 57 Αθήνα
  • 210 3311 729
  • 210 3311 865
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© 2020 Rotary.gr.com, All Rights Reserved