ΕΚΔΗΛΩΣΗ Ρ.Ο.Α (ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Κ. ΤΣΙΑΡΑΣ) 15/6/21

Με αυξημένο αίσθημα κοινωνικής και ατομικής ευθύνης ο Ρ.Ο. Αθηνών πραγματοποίησε με εξαιρετική επιτυχία την πρώτη του εκδήλωση με φυσική παρουσία μετά από περίπου ένα χρόνο. Η εκδήλωσή μας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Ιουνίου στις 9.00μμ στο Ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens (Λεωφ. Συγγρού 115 Αθήνα) και η οργάνωσή της ακολούθησε όλα τα αυστηρά μέτρα πρόληψης και προστασίας, όπως επιβάλλεται σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες. Επίσημος προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνος Τσιάρας. Επίσης έγινε η εισδοχή νέου μέλους του κ. Δημητρίου Μωραΐτη, Ιατρού-Χειρουργού. Το θέμα της ομιλίας του Υπουργού αφορούσε τις νεότερες εξελίξεις στο χώρο της Δικαιοσύνης και τις μεταρρυθμίσεις που σχεδιάζονται για το άμεσο μέλλον. Την εμπεριστατωμένη ομιλία του ομιλητή ακολούθησε ένας εποικοδομητικός διάλογος.

Συνέχεια ανάγνωσηςΣυμμετοχή - Ταπεινότητα
Η μεγάλη συνεισφορά του Ρόταρυ στον κόσμο και στις τοπικές κοινότητες, αλλά και σε καθένα από εμάς που ανήκουμε σε αυτήν την μεγάλη οικογένεια στηρίζεται στην συμμετοχή»

  • Απόλλωνος 9Α & Βουλής, 105 57 Αθήνα
  • 210 3311 729
  • 210 3311 865
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© 2020 Rotary.gr.com, All Rights Reserved