70 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΣΤΗ ΡΟΤΑΡΙΑΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022, πραγματοποιήθηκε μια ιδιαίτερη εκδήλωση για την ιστορία του Ρ.Ο. Αθηνών. Μια εκδήλωση αφιερωμένη στα περισσότερα από 70 χρόνια έκδοσης του περιοδικού RotaryMag του Ομίλου μας. Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Αθηναίων (του αρχαιοτέρου Συλλόγου της Αθήνας) κύριος Ελευθέριος Σκιαδάς, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων. Χαιρετισμό απηύθυναν η Διοικητής της 2470 Περιφέρειας Δ.Ρ. Ροτ Μαρίζα Ν. Οικονόμου και η β. Συντονίστρια Ζώνης και π.Δ. Ροτ Ντόρα Μπίτσα-Κέμου.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΛΥΡΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ (ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ) 6/5/2022

Την Παρασκευή 6 Μαΐου 20022 στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός», ο Ρ.Ο. Αθηνών στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ταμείου κοινωνικής προσφοράς, οργάνωσε Λυρική Βραδιά αφιερωμένη στον Ελληνικό Κινηματογράφο. Συμμετείχαν οι καλλιτέχνες:
Λυδία Αγγελοπούλου – μέτζο σοπράνο
Κάτια Πάσχου - σοπράνο
Ανδρέας Καραούλης - Τενόρος
Δανάη Μπερή – κείμενα αφήγηση, τραγούδι
Στο πιάνο συνόδευσε ο μαέστρος Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου
Έκτακτη συμμετοχή:
Γιώργος Κωνσταντόπουλος - μπουζούκι Σπύρος Κωστής - ακορντεόν
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Σταμάτης Μπερής.
Όλοι όσοι παραβρέθηκαν απόλαυσαν ένα μελωδικό ταξίδι στον αγαπημένο Ελληνικό κινηματογράφο, φέρνοντας σε όλους μας όμορφες αναμνήσεις. Τους ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή και τη στήριξη του κοινωνικού έργου του Ομίλου.

Συνέχεια ανάγνωσηςΣυμμετοχή - Ταπεινότητα
Η μεγάλη συνεισφορά του Ρόταρυ στον κόσμο και στις τοπικές κοινότητες, αλλά και σε καθένα από εμάς που ανήκουμε σε αυτήν την μεγάλη οικογένεια στηρίζεται στην συμμετοχή»

  • Απόλλωνος 9Α & Βουλής, 105 57 Αθήνα
  • 210 3311 729
  • 210 3311 865
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© 2020 Rotary.gr.com, All Rights Reserved