ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ Ρ.Ο.Α (Γ. ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ) 12/01/21

Την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021, ο Ρ.Ο. Αθηνών σε συνεργασία με τους Ροταριανούς Ομίλους Ρόδου και Κηφισιάς - Πολιτείας, πραγματοποίησε με εξαιρετική επιτυχία, διαδικτυακή τηλεδιάσκεψη με επίσημο προσκεκλημένο ομιλητή τον κ. Γεώργιο Κουμουτσάκο, τ. Αναπληρωτή Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Βουλευτή Αθηνών, το θέμα της ομιλίας του ήταν: "Το Μεταναστευτικό ως Γεωπολιτική πρόκληση διάρκειας για την Ελλάδα. Τι μέλλει γενέσθαι;". Ο ομιλητής με την εμπεριστατωμένη παρουσίαση του κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων, ενώ απήντησε με προθυμία στις ερωτήσεις που του υποβλήθηκαν.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021, ο Ρ.Ο. Αθηνών θα συμμετάσχει στην πολυομιλική εκδήλωση, που διοργανώνει ο Ρ.Ο. Χανίων, με επίσημη ομιλήτρια την Κα ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, Βουλευτή Χανίων,Τέως Υπουργό,Τέως Δήμαρχο Αθηναίων και επίτιμη ροταριανή του ομίλου Χανίων, με θέμα που θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα και θα αφορά  Την Εξωτερική Πολιτική της Ελλάδος.

Συνέχεια ανάγνωσηςΣυμμετοχή - Ταπεινότητα
Η μεγάλη συνεισφορά του Ρόταρυ στον κόσμο και στις τοπικές κοινότητες, αλλά και σε καθένα από εμάς που ανήκουμε σε αυτήν την μεγάλη οικογένεια στηρίζεται στην συμμετοχή»

  • Απόλλωνος 9Α & Βουλής, 105 57 Αθήνα
  • 210 3311 729
  • 210 3311 865
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© 2020 Rotary.gr.com, All Rights Reserved