ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ Ρ.Ο.Α (Σ. ΚΟΥΡΜΠΑΝΑ) 30/03/2021

Ο Ρ.Ο. Αθηνών σε συνεργασία με τους Ρ.Ο. Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Πειραιώς, Ρόδου και τον Όμιλο Ροταράκτ Αθηνών, διοργάνωσαν στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 και ώρα 21.00, διαδικτυακή εκδήλωση με ομιλήτρια την Dr Κουρμπανά Στέλλα, Καθηγήτρια του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Έφορο Αρχείου Ωδείου Αθηνών με θέμα "Η επανάσταση του 1821 και η μουσική ταυτότητα των νέων Ελλήνων". Μια ξεχωριστή εκδήλωση με μια ταλαντούχα ομιλήτρια, που μας ταξίδεψε στη μαγεία της μουσικής ιστορίας. Ακολούθησε συζήτηση.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ Ρ.Ο.Α (ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ-ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΣ) 9/03/21

Ο Ρ.Ο. Αθηνών σε συνεργασία με τους Ομίλους Χανίων, Ρόδου, Νέας Σμύρνης, Κηφισιά-Πολιτεία, e-South Greece και τον Όμιλο Ροταράκτ Αθηνών οργάνωσαν, με εξαιρετική επιτυχία, διαδικτυακή τηλεδιάσκεψη την Τρίτη 9 Μαρτίου 2021, στις 21.00, με προσκεκλημένους ομιλητές δυο καταξιωμένους επιστήμονες, την κα. Χριστίνα Καραπάνου PhD, MCI, CIPD, Ψυχολόγο Υγείας - Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεύτρια και τον κ. Χρίστο Μυλωνόπουλο, Καθηγητή Ποινικού Δικαίου, Ποινικής Δικονομίας και Διεθνούς Ποινικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το θέμα της τηλεδιάσκεψης αφορούσε την ανάλυση του φαινομένου της παρενόχλησης στον εργασιακό χώρο, τόσο στην κοινωνική του διάσταση, όσο και στη νομική. Μετά τις εμπεριστατωμένες αναλύσεις των ομιλητών ακολούθησε μια ιδιαίτερα διαφωτιστική συζήτηση.

Συνέχεια ανάγνωσηςΣυμμετοχή - Ταπεινότητα
Η μεγάλη συνεισφορά του Ρόταρυ στον κόσμο και στις τοπικές κοινότητες, αλλά και σε καθένα από εμάς που ανήκουμε σε αυτήν την μεγάλη οικογένεια στηρίζεται στην συμμετοχή»

  • Απόλλωνος 9Α & Βουλής, 105 57 Αθήνα
  • 210 3311 729
  • 210 3311 865
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© 2020 Rotary.gr.com, All Rights Reserved