Αγία Σοφία - Ανοικτή Επιστολή στο Δ.Σ. του Διεθνούς Ρόταρυ

Παγκόσμιο σύμβολο ιστορίας, μνημείο ενότητας και συνύπαρξης πολιτισμών και θρησκειών υπήρξε η Αγία Σοφία. Για 85 ολόκληρα χρόνια, από την 1η Φεβρουαρίου 1935, λειτούργησε ως μουσείο και από τις 6 Δεκεμβρίου 1985 ανακηρύχθηκε από την UNESCO Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Χαρακτήρα που βάρβαρα αποφάσισε να της αφαιρέσει με διάταγμά του ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις 10 Ιουλίου 2020.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ροτ. ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος Δ.Σ. του ΕΛ.Ι.Ν.Τ.

Ο Γρηγόρης Γρηγορόπουλος (στο μέσον) μαζί με τα λοιπά μέλη του Δ.Σ. του ΕΛ.Ι.Ν.Τ.

Ο Προπρόεδρος του Ομίλου μας και Προδιοικητής της 2470 Περιφέρειας Δ.Ρ. (2015-16)  Ροτ. Γρηγόρης Γρηγορόπουλος, Κοσμήτορας της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, εξελέγη Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Τεχνολογίας (ΕΛ.Ι.Ν.Τ.) για την διετία 2020-2022, μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες του Ινστιτούτου.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΑΘΗΝΑ: Η πόλη που ξεπέρασε τον εαυτό της

Εμφυτεύοντας μια νέα ιδέα σε ένα αρχαίο έδαφος
Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Απόσπασμα απο τον αναμνηστικό Τόμο «Η Ζωή και Στιγμές του James και Lillian Davidson στο Διεθνές Ρόταρυ»
Μετάφραση: Ροτ. Δημητρίου Ε. Μέξη

Συνέχεια ανάγνωσηςΣυμμετοχή - Ταπεινότητα
Η μεγάλη συνεισφορά του Ρόταρη στον κόσμο και στις τοπικές κοινότητες,αλλά και σε καθένα από εμάς που ανήκουμε σε αυτήν την μεγάλη οικογένεια στηρίζεται στην συμμετοχή

  • Απόλλωνος 9Α & Βουλής, 105 57 Αθήνα
  • 210 3311 729
  • 210 3311 865
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© 2020 Rotary.gr.com, All Rights Reserved